"Onze toevoegingen maken dat wij een kwalitatief hoogwaardige
bol garanderen. Zo krijgt u de mooiste bloem."

Vof van Steijn-Damen is een familiebedrijf welke is opgericht op 1 januari 1954 door Dhr. Cock van Steijn en zijn vrouw Bep van Steijn-Damen. Hier komt dan ook de naam van Steijn-Damen vandaan. In 1984 is het bedrijf overgenomen door Edwin van Steijn die het nu samen met zijn vrouw Dorothe en een vijftal medewerkers runt. Het bedrijf is in eerste instantie alleen begonnen met het telen van bloembollen.

In 1963 is daar de broeierij van snij narcissen en tulpen bijgekomen. Vanaf 1984 is de broeierij uitgebreid met het produceren van bolbloemen op pot. Dit heeft zo een grote stap gemaakt, dat de broeierij van snijbloemen helemaal gestopt is. Anno 2013 worden er tussen de 10 en 11 miljoen bollen op pot geproduceerd.

Het assortiment bestaat voornamelijk uit Hyacint,Tulp en Narcis ,maar ook het zogenaamde bijgoed als Muscari, Crocus, Iris, Scilla ,Ornitogalum, Allium, Galanthus, Eranthis en Convallaria worden gebroeid.

Van Steijn-Damen levert aan de tuincentra, retail en lijnrijders. Veel van de producten worden kaal geleverd maar ook in een mandje, bakje of overpot, zodat de consument een kant en klaar product koopt.

De bollen die Van Steijn-Damen gebruikt, worden voor ongeveer 65% geteeld op de eigen kwekerij van ongeveer 22 hectare. De kwekerij ligt in Noordwijkerhout en Noordwijk op de oude afgegraven duinzand gronden. Deze zandgronden waarborgen goede gezonde bollen met veel inhoud.